Ontdek de kracht van SEO en Social media
'Een website bouwen is één, maar goed gevonden worden is tegenwoordig de uitdaging. Met Google optimalisatie van Goldies Online gaat jouw bedrijf pas echt online scoren. In combinatie met Social media inzet is resultaat verzekert. Met onze SEO/Socials pakketten kunnen wij ervoor zorgen dat Google je aanbod van diensten en producten beter gaat waarderen, je Google positie verbetert en Social media contacten toenemen. Goldies Online werkt dan ook met een combinatie van: 1. Google optimalisatie en 2. De inzet van Social media kanalen.
Hieronder vindt je onze betaalbare SEO/Socials pakketten die je verder helpen.


Basispakket A / 18 uur in totaalMet het 'Basispakket A 'koopt' u 6 uur per maand, drie maanden lang een contentpakket om uw Google positie te verbeteren.

Een eerste stap naar Google positie verbetering.

Met dit pakket wordt een eerste stap gezet om uw Google positie te verbeteren. In overleg gaat Goldies Online voor 18 uur verdeeld over drie maanden met de inzet van een zoekwoorden-analyse, SEO vriendelijke teksten en upgrading van uw contentpagina's aan verbetering van uw online positie werken. Minimaal drie maanden omdat we graag willen meten hoe de inzet uitpakt. Hoe we dat doen overleggen we in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.


Stel je pakket samen

Basispakket B / 36 uur in totaalMet het Basispakket B 'koopt' u 12 uur per maand, drie maanden lang een contentpakket om uw Google positie te verbeteren en Social contacten te verhogen.

Een prima pakket om uw bekendheid te verbetering.

Met dit pakket wordt een serieuse stap gezet ter verbetering van uw Google positie. In overleg gaat Goldies Online voor 36 uur verdeeld over drie maanden met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO vriendelijke teksten aan verbetering van uw online positie werken. Minimaal drie maanden omdat anders geen resultaat te meten valt. Hoe we dat doen en 'meten' overleggen we met je in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.
Stel je pakket samen

Basispakket C / 54 uur in totaalMet het 'Basispakket C 'koopt' u voor 18 uur per maand, drie maanden lang een contentpakket om uw bedrijfspositie te verbeteren.

Het meest uitgebreide 3 maandenpakket van Goldies Online.
Met dit pakket wordt een serieuse stap gemaakt om uw Google positie te verbeteren en Social verkeer te verbeteren. In overleg gaat Goldies Online voor 54 uur verdeeld over drie maanden met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO verbetering aan uw online positie werken. Hoe we dat doen en 'meten' overleggen we in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.


Stel je pakket samen

Pro pakket D / 36 uur in totaalMet ons 'Pro pakket D 'koopt' u 6 uur per maand, zes maanden lang een contentpakket om uw Google positie nog meer te verbeteren.

Een serieuse stap naar Google positie verbetering.
In overleg gaat Goldies Online voor 36 uur verdeeld over zes maanden met de inzet van een zoekwoorden-analyse, SEO vriendelijke teksten en upgrading van uw contentpagina's aan verbetering van uw online positie werken. Met zes maanden kunnen we nog beter meten hoe deze inzet uitpakt. Hoe we dat doen overleggen we in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.


Stel je pakket samen

Pro pakket E / 72 uur in totaalMet ons 'Pro pakket E 'koopt' u 12 uur per maand, zes maanden lang een contentpakket om uw Google positie te verbeteren.

Met het Pro pakket E wordt een serieuse stap gezet ter verbetering van uw Google positie.
In overleg gaat Goldies Online voor 72 uur verdeeld over zes maanden met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO vriendelijke teksten aan verbetering van je online positie werken. Minimaal zes maanden omdat anders geen resultaat te meten valt. Hoe we dat doen en 'meten' overleggen we met je in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.
Stel je pakket samen

Pro pakket F / 108 uur in totaalMet ons 'Pro pakket F 'koopt' u 18 uur per maand, zes maanden lang een contentpakket om uw bedrijfspositie te verbeteren.

Het meest uitgebreide 6 maandenpakket van Goldies Online.
Met dit uitgebreid SEO/Socials pakket zijn we serieuse op weg om uw Google positie en Social verkeer te verbeteren. In overleg gaat Goldies Online voor 108 uur verdeeld over zes maanden met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO verbetering aan uw online positie werken. Hoe we dat doen en 'meten' overleggen we in een marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.


Stel je pakket samen

MaatwerkMet ons 'Maatwerk pakket 'koop' je in overleg uren per maand over een afgestemde periode van minimaal 6 maanden je contentpakket om je Google positie te verbeteren.

Met het Maatwerk pakket wordt een strategiemix afgestemd ter verbetering van uw Google positie.
In overleg gaat Goldies Online het aantal uren en 'campagneperiode' met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO vriendelijke teksten aan je online positie werken. Minimaal zes maanden omdat anders geen resultaat te meten valt. Hoe we dat doen en 'meten' overleggen we met je in het marketing advies en is er tussentijds altijd een toetsing en bijsturing. Vraag naar de mogelijkheden.
Stel je pakket samen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Stel je pakket samen