Waarom heeft WordPress eigenlijk onderhoud nodig?


WordPress heeft onderhoud nodig, omdat een WordPress website is opgebouwd uit vele stukken code, plug-ins en thema’s. Techniek is constant in ontwikkeling en wordt daardoor steeds complexer en beter. Dit is dan ook de reden dat er regelmatig updates zijn en dus soms ook beveiligingsissues. WordPress is best veilig, maar het negeren van WordPress onderhoud zorgt ervoor dat je website niet goed beveiligd blijft en/of er niet tip-top uitziet! Met ons onderhoudsabonnement ben je altijd verzekerd van een goedwerkende website. Je website is namelijk een serieuse tool voor je vindbaarheid en dus ook voor je omzet. Voorkom dus vooraf dat je website uren of misschien wel dagen offline is.


Onderdelen 'onderhoud & updates' pakket

UPDATES VAN CMS/MODULES

Open Source Websites zoals WordPress, Magento, Joomla of Drupal hebben als groot voordeel dat ze gratis beschikbaar zijn en bovendien veel support hebben. Veel modules zijn hierdoor vrij verkrijgbaar. Echter, Open Source betekent ook dat de kans op een beveiligingslek toeneemt. Dit vergroot de kans op een hack, met zeer vervelende problemen tot gevolg, zoals het onbereikbaar zijn van de website of een vermelding in Google dat de website Malware bevat. Als een website periodiek wordt geüpdatet neemt de kans op problemen drastisch af.

WEBSITE FIREWALL

Websites die gevoelige informatie bevatten, of waarvan de beveiliging tegen hackers essentieel is, kunnen beveiligd worden met een Firewall. Deze Firewall zorgt er voor dat problemen met bijv. SQL-injections, Brute Force Attacks en DDOS-aanvallen tot het verleden behoren.

COMPATIBILITEIT

Browsers hebben allemaal hun eigen manier van het interpreteren van een website, ondanks de standaarden die voor Internet gebruikt worden. Dat betekent dat een website er misschien prima uitziet op Firefox of Chrome, maar dat deze bijvoorbeeld met Internet Explorer problemen geeft. Vandaar dat wij de layout van de websites controleren op de meest gebruikte browsers en zo tijdig kunnen vaststellen of er aanpassingen nodig zijn. Bezoekers kunnen hierdoor gewoon gebruik blijven maken van je website. Bij responsive websites controleren we de layout ook op mobiele apparaten.

BACK-UPS

Door bovenstaande maatregelen neemt de kans op problemen met je website flink af. Mochten er toch problemen ontstaan, dan is het belangrijk om een recente backup te hebben. Hierdoor raak je nooit veel gegevens kwijt. Wij kiezen er voor om dagelijks een back-up te maken van de Database (data) en bestanden. Op die manier kunnen we altijd een back-up terugzetten, zonder veel verlies van data.

Tarief: Onderhoud Budget of Budget pro website

Het tarief voor 'onderhoud, updates met email' is € 7,95 p.m. (€ 95,40 per jaar excl. 21% BTW). De betaling is eenmalig per jaar. Het opzeggen van dit pakket dient in verband met onze inkoopkosten ruim drie maanden van tevoren te worden aangegeven.

Tarief: Onderhoud Maatwerk website

Het tarief voor 'onderhoud, updates met email' is € 9,95 p.m. (€ 119,40 per jaar excl. 21% BTW). De betaling is eenmalig per jaar. Het opzeggen van dit pakket in verband met onze inkoopkosten dient ruim drie maanden van tevoren te worden aangegeven.


Weten hoe we jouw website onderhouden?


Vrijblijvend advies