Tevreden klanten aan het woord!

Goldies Online biedt website-oplossingen voor een concurrerende prijs. Dit doen wij uiterst gemotiveerd, vakbekwaam en met plezier. Goldies Online werkt met wordpress / wordpress woocommerce in combinatie met maatwerk plug-ins, waarmee de functionaliteit op het wordpress platvorm onbeperkte mogelijkheden biedt. Onze ervaring en competentie zit inmiddels bij de retail, horeca, makelaardij, automotive en dienstverlening.

Goldies Online werkt ruim 10 jaar voor diversen klanten, waarbij enkele graag een review gaven. Kortom: we kunnen wel stellen dat we naast betaalbaarheid, creativiteit en veelzijdigheid onze klanten zeer tevreden zijn!

Peter van Dooren | Gr8Roofs

“Per 1 december 2021 veranderden wij onze bedrijfsnaam VW Daken in GR8 Roofs. GR8 Roofs streeft naar perfectie, dakmanschap pur sang. Wij willen resultaatgericht samenwerken om een duurzaam en kwalitatief dak te leveren. Goldies Online heeft ons daarbij geholpen met een complete online transitie. Met onze campagne “GR8 NEWS IS COMING...” hebben wij die transitie in fases via social media en de nieuwe website doorgevoerd. Het team van Goldies Online heeft onze kernwaarden perfect meegenomen bij de ontwikkeling van onze nieuwe huisstijl. De nieuwe stijl zorgt er eveneens voor dat wij ons onderscheiden binnen de dakdekkers branche. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en de fijne samenwerking. Nogmaals dank!”

Noud van Buul | De Weefkamer

“Gezellig een hapje eten voor het hele gezin. De Weefkamer is de eetgelegenheid van Knegsel en omstreken. In ons restaurant hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Wij willen online vertrouwen uitstralen en dat heeft Goldies Online begrepen. Goldies Online heeft aan weinig woorden genoeg om te begrijpen wat je nodig hebt. De service- en klantgerichtheid zijn top. Dankzij Goldies Online heeft De Weefkamer de website die wat betreft huisstijl perfect past bij het imago. Wij zijn super tevreden en ontzettend blij met het resultaat!"


Niels Bouman | KNAP Kapsalon

“Betaalbaar en stijlvol voor het hele gezin. Ieder haar verdient de juiste professionele aandacht. Naar de kapper gaan moet aanvoelen als een uitje. Dat is de ervaring die wij jullie willen geven bij KNAP! De kapsalon voor dames, heren en kinderen met twee vestigingen in Veldhoven en één in Eersel. Wij combineren het gezellige uit het dorp, met de professionele service die u van een goede haarstylist verwacht. Dankzij de huisstijl die Goldies Online voor ons ontwikkelde, hebben bezoekers direct de juiste indruk van KNAP Kapsalon. Door middel van onze vernieuwde website en Google optimalisatie scoort onze website beter op relevante zoektermen waardoor deze vaker wordt bezocht door potentiële klanten. We zijn nu niet alleen in het straatbeeld zichtbaar maar ook online! Goldies Online heeft ons daarbij perfect geholpen!"

Jeroen Dekker | Adviesbureau Dekker Engineering

“Adviesbureau Dekker Engineering is er voor advies bij steigers, hulpconstructies en diverse ondersteuningen om de veiligheid bij gebruik te waarborgen. Vindbaarheid is tegenwoordig steeds belangrijker bij het werven van klanten. Onze oude website was niet meer van deze tijd! Goldies Online realiseerde een nieuwe website en maakte het eveneens mogelijk om deze vanaf verschillende apparaten te bekijken, zoals een tablet of mobiele telefoon. Gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk! Dankzij het eenvoudige Wordpress CMS kunnen we zelf eenvoudig onze website bijhouden, zodat wij content kunnen delen met onze klanten. Bij Goldies Online werd goed naar mijn wensen geluisterd en werden aanpassingen uitgevoerd tot ik 100% tevreden was. Echt maatwerk!”


Jeroen Tholen | Van der Sanden Watersport

“Van der Sanden Watersport is een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar voor u klaarstaat. Geleid door onze passie helpen we iedereen het water op om te genieten van de watersport. Onze Watersport speciaalzaak is gevestigd in Veldhoven en heeft een oppervlakte van ruim 750 m² met een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte, rubber- en polyester boten. Onze klanten staan bij ons centraal en Goldies Online heeft dit vertaald naar een corporate identity. Het resultaat? Een technische sterke website waarin snelheid en beleving centraal staan. Door middel van Google optimalisatie raken we online steeds beter bekend. Kortom; een website waar wij als bedrijf trots op zijn. Daarnaast adviseert Goldies Online ons ook waarnodig met SEA campagnes via derden. Dat is pas service en meedenken met je klant”

Linda de Haan | Linda - Speciaal Huwelijksambtenaar

“Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Online heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Online op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Online. Niets is hen teveel gevraagd!”


Nina Sommers | A&B Damesmode

“Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Online realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.”


Ramond Deitmers | Deitmers Automotive

“Deitmers Automotive combineert vakmanschap, kennis van de markt en ervaring. Hetgeen resulteert in solide oplossingen voor haar klanten. Deitmers Automotive is intermediair en biedt dan ook een sterke bundeling van dienstverlening in de automobiel- en bestelwagensector. Zij werkt met solide partners op importeursniveau en in de financiële wereld is zij zeer ervaren m.b.t. leasing en financiering. En weet deze feilloos te combineren zodat uw vraagstuk een perfect antwoord krijgt. Dankzij Goldies Online hebben we een website waar we trots op kunnen zijn. Ook het bijhouden van onze website is veel eenvoudiger dan voorheen. Samenwerken met Goldies Online was aangenaam; de medewerkers zijn nagenoeg 24/7 bereikbaar en nemen de tijd om iedere vraag om te zetten in een passende oplossing!"