Reviews

Opdrachtgevers aan het woord!

Goldies Online is in staat om samen met Goldies Reclame en Goldies Office communicatie-oplossingen te bieden voor een concurrerende prijs. Dit doen wij uiterst gemotiveerd, vakbekwaam en met plezier. Goldies Communication is de overkoepelende naam voor de uiteenlopende disciplines Goldies Reclame, Goldies Online en Goldies Office. De drie ‘poten’ van de organisatie met elk hun eigen expertise en omgeving. Onze ervaring en competentie zit bij de retail, horeca, makelaardij, automotive en dienstverlening.

“Al bijna 40 jaar zijn wij met Abelen Makelaars en Taxateurs actief op de huizenmarkt. We vinden het belangrijk dat onze klanten centraal staan en geven hen graag goede begeleiding in het (ver)koopproces. Het team van Goldies Reclame heeft onze kernwaarden perfect meegenomen bij de ontwikkeling van onze nieuwe huisstijl. De nieuwe stijl zorgt er eveneens voor dat wij ons onderscheiden binnen het makelaarswezen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en de fijne samenwerking. Nogmaals dank!”

Roos Abelen | Abelen Makelaars en Taxateurs

Bekijk case

“Book and Stay Eindhoven biedt short stay mogelijkheden in hartje centrum Eindhoven voor onder andere expats, business travellers, toeristen, internationale studenten. Het zijn moderne volledig ingerichte appartementen die worden aangeboden voor short stay verblijf vanaf 2 nachten. Wij moeten online en internationaal vertrouwen uitstralen en dat heeft Goldies Reclame begrepen. Goldies Reclame heeft aan weinig woorden genoeg om te begrijpen wat je nodig hebt. De service- en klantgerichtheid zijn top. Dankzij Goldies Reclame heeft Book and Stay Eindhoven de website die wat betreft huisstijl perfect past bij het imago. Wij zijn super tevreden en ontzettend blij met het resultaat!"

Chris van Thoor | Book and Stay Eindhoven

Bekijk case

“DiMarco Maatkleding & Advies helpt klanten bij het creëren van een eigen stijl. Exclusieve pakken voor een zakelijke, ceremoniële of casual uitstraling. Met kennis van zaken heeft Goldies Reclame bijgedragen aan de lancering van ons bedrijf. Dankzij de huisstijl die Goldies Reclame voor ons ontwikkelde, hebben bezoekers direct de juiste indruk van DiMarco. Door middel van Google optimalisatie scoort onze website beter op relevante zoektermen waardoor deze vaker wordt bezocht door potentiële klanten. We zijn nu niet alleen in het straatbeeld zichtbaar maar ook online! Goldies Reclame heeft ons perfect geholpen!"

Inga Korving | DiMarco-MTM

Bekijk case

“Adviesbureau Dekker Engineering is er voor advies bij steigers, hulpconstructies en diverse ondersteuningen om de veiligheid bij gebruik te waarborgen. Vindbaarheid is tegenwoordig steeds belangrijker bij het werven van klanten. Onze oude website was niet meer van deze tijd! Goldies Reclame realiseerde een nieuwe website en maakte het eveneens mogelijk om deze vanaf verschillende apparaten te bekijken, zoals een tablet of mobiele telefoon. Gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk! Dankzij het eenvoudige Wordpress CMS kunnen we zelf eenvoudig onze website bijhouden, zodat wij content kunnen delen met onze klanten. Bij Goldies Reclame werd goed naar mijn wensen geluisterd en werden aanpassingen uitgevoerd tot ik 100% tevreden was. Echt maatwerk!”

Jeroen Dekker | Adviesbureau Dekker Engineering

Bekijk case

“Verhuur, onderhoud en reparatie van auto’s; bij Never Varies Carrental bieden we een ruim dienstenpakket aan tegen uiteenlopende budgetten. Goldies Reclame hoorde onze wensen aan en ging hier mee aan de slag; vakkundig en to-the-point. Onze klanten staan bij ons centraal en Goldies Reclame heeft dit vertaald naar een nieuwe corporate identity. Het resultaat? Een technische sterke website waarin snelheid en automotive centraal staan. Klanten weten ons online sneller te vinden en we zijn in staat om eenvoudig onze website bij te houden. Kortom; een website waar wij als bedrijf trots op zijn!”

Roucelon Sluis | Never Varies Carrental

Bekijk case

“Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!”

L. Deitmers | Linda - Speciaal Huwelijksambtenaar

Bekijk case

“Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.”

Nina Sommers | A&B/CCI Damesmode

Bekijk case

“Vers en verantwoord snacken doe je bij Eetpunt ‘ t Plein. Dankzij Goldies Reclame hebben weer een website waar we trots op kunnen zijn. Dankzij de Facebook-plugin op onze website is het delen van het laatste nieuws voor ons nog makkelijker geworden. Ook het bijhouden van onze website is veel eenvoudiger dan voorheen. Samenwerken met Goldies Reclame was aangenaam; de medewerkers zijn nagenoeg 24/7 bereikbaar en nemen de tijd om iedere vraag om te zetten in een passende oplossing!"

Tinie Verwegen | Eetpunt 't Plein

Bekijk case
Opdrachtgevers aan het woord