Domeinregistratie

Bij je presentatie van je website op het internet is een domeinnaam noodzakelijk. Niet alleen voor een website is het aanvragen van een domeinnaam nodig, ook voor een persoonlijk e-mailadres is domeinregistratie van belang! Goldies Online onderhoudt contact met Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), autoriteit op dit terrein. Hiermee zijn wij gemachtigd om domeinen direct aan te maken en te verzorgen.


DOMEINREGISTRATIE

Zoals eerder vermeld, is het registeren van een domeinnaam eveneens belangrijk bij het opzetten van een website. Een domeinnaam is een unieke naam voor je internetadres en verwijst naar je IP-adres. Omdat een IP-adres uit een reeks cijfers bestaat en daardoor lastig is om te onthouden, zijn domeinnamen in het leven geroepen. Niet alleen voor een website is het aanvragen van een domeinnaam nodig, ook voor een persoonlijk e-mailadres is domeinregistratie van belang! Domeinnamen zijn er in velen soorten. Zo zijn de bekendste .nl, .com en .eu. Veelal afgestemd op je land van herkomst, maar ook .org e.d. worden steeds meer ingezet.

WAT ZIJN DE REDENEN VOOR HOSTING

Heb je een domeinnaam is hosting noodzakelijk. Simpelweg kiezen voor de goedkoopste webhoster klinkt aantrekkelijk, maar er zijn meer factoren die minstens zo belangrijk zijn bij het maken van een goede keuze en 'presentatie' van je bedrijf online. Denk daarbij aan de kwaliteit en snelheid van de server. Een website die niet snel laadt is voor veel bezoekers namelijk een grote ergernis. De consequentie? Bezoekers verlaten je website voortijdig, met mogelijk omzetverlies tot gevolg. Let dus niet alleen op de prijs, maar ook op de service bij de selectie van je webhoster. Bij Goldies Online ontzorgen we de klant. Van e-mail tot aan domeinregistratie, wij regelen het voor je.

Onlinepakket: Domeinnaam, Hosting, SSL Beveiliging e.d.:

Goldies Online regelt uw domeinnaam, hosting, email, onderhoud & updates probleemloos. Hosting vindt bij ons plaats op basis van 'fair use policy'. Dit houdt in dat bij normaal gebruik je website altijd naar behoren werkt, update is en je geen last hebt van beperkingen. De werkzaamheden die we voor je regelen zijn o.a.:

 • Volledige ontzorging; alles wat ingesteld moet worden op de server wordt voor je geregeld;
 • Schijfruimte is afhankelijk van je websitetype (Budget, Budget Pro of Maatwerk);
 • Standaard spam- en virusfilter (uitgebreide versie is ook mogelijk);
 • IMAP mailboxen mogelijk;
 • POP3 mailboxen op basis van fair use policy (worden voor je aangemaakt);
 • Dataverkeer op basis van faire use policy;
 • Verzorging aanschaf van uw domeinnaam.nl, .com of .eu € 17,50;
 • Tarief hosting bij Budget en Budget Pro website is € 6,95 p.m.;
 • Tarief hosting bij Maatwerk website is € 8,95 p.m.;
 • Het tarief voor 'onderhoud, updates & email' bij Budget en Budget Pro website is € 7,95 p.m.;
 • Het tarief voor 'onderhoud, updates & email'' bij Maatwerk website is € 9,95 p.m.;
 • Tarief SSL Certificaat / websitebeveiliging is € 71,40 p.j.

Hosting regelen via Goldies Online?


Vrijblijvend advies