Budget hosting voor je budget website

Wil je starten met de hosting van je Budget website gerealiseerd door Goldies online, dan zijn er drie stappen belangrijk;
1) Regel je domeinnaam via Goldies Online.
2) Realiseer je Budget website met Goldies Online.
3) Werk met het budget hostingpakket van Goldies Online.
Kortom: 3 vliegen in één klap. Want bij webhosting voor je budgetwebsite zorgen wij ervoor dat de website, emailverkeer, onderhoud & updates perfect werken.


WANNEER HEB JE HOSTING NODIG?

Bij het opzetten van je eigen website heb je een webhoster nodig. Door de webhosting wordt je website online geplaatst en is deze via een unieke domeinnaam voor iedereen te bezoeken. Ook wanneer je e-mails wilt versturen vanuit een eigen domeinnaam is hosting vereist.

DOMEINREGISTRATIE

Zoals eerder vermeld, is het registeren van een domeinnaam eveneens belangrijk bij het opzetten van een website. Een domeinnaam is een unieke naam voor je internetadres en verwijst naar je IP-adres. Omdat een IP-adres uit een reeks cijfers bestaat en daardoor lastig is om te onthouden, zijn domeinnamen in het leven geroepen. Niet alleen voor een website is het aanvragen van een domeinnaam nodig, ook voor een persoonlijk e-mailadres is domeinregistratie van belang!

WAT ZIJN DE REDENEN VOOR HOSTING

Simpelweg kiezen voor de goedkoopste webhoster klinkt aantrekkelijk, maar er zijn meer factoren die minstens zo belangrijk zijn bij het maken van een goede keuze. Denk daarbij aan de kwaliteit en snelheid van de server. Een website die niet snel laadt is voor veel bezoekers namelijk een grote ergernis. De consequentie? Bezoekers verlaten je website voortijdig, met mogelijk omzetverlies tot gevolg. Let dus niet alleen op de prijs, maar ook op de service bij de selectie van je webhoster. Bij Goldies Online ontzorgen we de klant. Van e-mail tot aan domeinregistratie, wij regelen het voor je.

Wat houdt budget hosting in

Hosting vindt bij ons plaats op basis van 'fair use policy'. Dit houdt in dat bij normaal gebruik je website altijd naar behoren werkt en je geen last hebt van beperkingen. Het hostingpakket is volledig afgestemd op je budget website en ziet er als volgt uit:

  • Volledige ontzorging; alles wat ingesteld moet worden op de server wordt voor je geregeld;
  • Schijfruimte afgestemd op het websitetype 'Budget';
  • Standaard spam- en virusfilter;
  • PHP 7.x;
  • POP3 mailbox op basis van fair use policy;
  • Dataverkeer op basis van faire use policy.

Hosting regelen via Goldies Online?


Vrijblijvend advies