Goed gevonden worden.

Hoger scoren binnen Google. De bekende ranking, hoog ‘op de ladder’ van de Google pagina staan. Dat is de uitdaging. Met SEO ( Search Engine Optimalisation ) ervoor zorgen dat je met relevante zoektermen hoog scoort. Wanneer mensen op zoek zijn naar een dienst of product dat jij aanbiedt, op jouw website komen. Want jij wil toch ook naast een mooie website ook een vindbare website! Goldies Online helpt je hierin graag verder. Samengevat is de techniek van je website, de vaststelling van voor jou interessante zoekwoorden en zoekvolumes en relevante content bepalend voor de Google positie. Het vraagt wel om kennis en inzet, levert langdurig voordeel en is goedkoper dan betaald adverteren.


Google optimalisatie

HOGER IN GOOLGE

Goldies Online kan ervoor zorgen dat jou website hoger in Google komt. Simpel... door je pagina aan te passen aan de eisen van de zoekmachine van Google, ook wel Google optimalisatie genoemd. Met de juiste inzet zal deze zoekmachine jou site sneller oppikken en hoger waarderen. Dit is dan weer terug te zien in de zoekresultaten.

PLAN VAN AANPAK

Google optimalisatie bereiken wij door het verfijnd inzetten van techniek, de vaststelling en inzet van de juiste zoekwoorden en gebruik van de juiste content op je website.

JUISTE CONTENT

'Content is King', als het om je online vindbaarheid van je website gaat. Denk bij SEO aan de juiste teksten op je website, inzet van landingspagina's, blogs, nieuwsbrieven. Vraag naar de vele mogelijkheden van Goldies Online.

SEO PAKKETTEN
Met onze SEO pakketten kunnen wij ervoor zorgen dat Google je bedrijf, het aanbod van je diensten en producten beter gaat waarderen en je Google positie verbetert. Om dit te bereiken hanteren wij verschillende SEO pakketten die u verder helpen.

Google optimalisatie (SEO)

De inzet en kennis aan Google optimalisatie / SEO of Social media zijn totaal verschillend.

Bij SEO werken we aan de optimalisatie van teksten, specifieke 'trefwoorden', opbouw en inrichting van je website (techniek) en het verzorgen van content in de vorm van tekstpagina's, blogs, nieuwsbrieven e.d. Zie ook onze SEO/Socials pakketten!

Social Media

Bij Social media maak je gebruik van 'kanalen' als Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube e.d.

Social media kanalen met hun bijzondere eigenschappen, waarmee je content, tekst, beeld en bewegend beeld doelgericht inzet om een betere bekendheid met je doelgroep op te bouwen en resultaat te bereiken.

De inzet van beide 'tools'; SEO en Social media biedt krachtiger mogelijkheden om bekendheid uit te bouwen. Zie hiervoor onze SEO/Socials pakketten!


Bekijk onze SEO/Socials pakketten!


Overzicht pakketten