WordPress website

Beheer gemakkelijk je eigen content!


Ruim 60% van alle websites draait op WordPress. Daarmee is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld. Of het nu gaat om een Budget website, Budget Pro website, maatwerk website of webshop, WordPress is het ideale besturingsprogramma voor jouw onderneming!

Bij ons kun je o.a. kiezen uit een budget website of Budget Pro website die we aanpassen naar jouw wensen. Deze websites maken gebruik van bewezen 'templates' en leveren voordeel op in snelheid en bespaart kosten bij de ontwikkeling. Wil je een volledig afwijkend design, of maatwerk, dan maken wij uiteraard een eigen WordPress design geheel op maat en passend bij jouw bedrijf. Wenst u een professionele webshop dan ontwikkelen wij deze binnen Woocommerce.

parallax background

Wordpress website laten bouwen?


WordPress is een Open Source CMS welke continu wordt doorontwikkeld. Er zijn veel gratis of betaalde plugins beschikbaar waarmee websites gemakkelijk uitgebreid kunnen worden. Goldies Online ontwikkelde voor diverse klanten mooie websites in WordPress. Zo maakten we o.a. websites voor autobedrijven, restaurants, sportverenigingen, kapperszaken, en bouwbedrijven. Het CMS is erg klantvriendelijk en voor iedereen makkelijk te gebruiken. Je kunt dus zelf teksten en foto's aanpassen. Wil je ook een professionele website met eenvoudig CMS? Wij helpen je graag bij het maken van een mooie WordPress website.

Hosting, updates & onderhoud


Hosting en onderhoud zijn belangrijk voor een betrouwbare, veilige en snelle website. Goldies Online zorgt bij elke WordPress installatie voor een groot aantal veiligheidsinstellingen die je website beduidend veiliger maken. Bovendien bieden wij al onze klanten een service en hostingpakket aan waarmee wij je verzekeren van het tijdig en correct uitvoeren van onderhoud en updates. Wij installeren, hosten en onderhouden de website zodat jij je kunt concentreren op jouw eigen business!


Over onderhoud & updates
  • “Vers en verantwoord snacken doe je bij Eetpunt ‘ t Plein. Dankzij Goldies Online hebben weer een website waar we trots op kunnen zijn. Dankzij de Facebook-plugin op onze website is het delen van het laatste nieuws voor ons nog makkelijker geworden. Ook het bijhouden van onze website is veel eenvoudiger dan voorheen. Samenwerken met Goldies Online was aangenaam; de medewerkers zijn nagenoeg 24/7 bereikbaar en nemen de tijd om iedere vraag om te zetten in een passende oplossing!"
  • “Adviesbureau Dekker Engineering is er voor advies bij steigers, hulpconstructies en diverse ondersteuningen om de veiligheid bij gebruik te waarborgen. Vindbaarheid is tegenwoordig steeds belangrijker bij het werven van klanten. Onze oude website was niet meer van deze tijd! Goldies Online realiseerde een nieuwe website en maakte het eveneens mogelijk om deze vanaf verschillende apparaten te bekijken, zoals een tablet of mobiele telefoon. Gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk! Dankzij het eenvoudige Wordpress CMS kunnen we zelf eenvoudig onze website bijhouden, zodat wij content kunnen delen met onze klanten. Bij Goldies Online werd goed naar mijn wensen geluisterd en werden aanpassingen uitgevoerd tot ik 100% tevreden was. Echt maatwerk!”
  • “Verhuur, onderhoud en reparatie van auto’s; bij Never Varies Carrental bieden we een ruim dienstenpakket aan tegen uiteenlopende budgetten. Goldies Online hoorde onze wensen aan en ging hier mee aan de slag; vakkundig en to-the-point. Onze klanten staan bij ons centraal en Goldies Online heeft dit vertaald naar een nieuwe corporate identity. Het resultaat? Een technische sterke website waarin snelheid en automotive centraal staan. Klanten weten ons online sneller te vinden en we zijn in staat om eenvoudig onze website bij te houden. Kortom; een website waar wij als bedrijf trots op zijn!”

Nieuwsgierig naar jouw website?


Vraag een offerte aan