Altijd en overal een goedwerkende E-mail

Bij het opzetten van je eigen website heb je hosting nodig. Door de webhosting wordt je website online geplaatst en is deze via een unieke domeinnaam voor iedereen te bezoeken. Ook wanneer je e-mails wilt versturen vanuit een eigen domeinnaam is hosting vereist. Je email is de herkenning voor derden en bevat veelal de naam van je domeinnaam, veelal je bedrijfsnaam. Hosting is het huren van opslag en geheugen van een zeer krachtige computer, ook wel een server genoemd. Deze server is altijd verbonden met het internet en blijft probleemloos werken door het uitvoeren van nieuwe updates.


WANNEER HEB JE E-MAIL NODIG?

Bij het gebruik van je eigen website heb je een unieke e-mail nodig. Door webhosting is je website online zichtbaar en via een unieke domeinnaam voor iedereen te vinden. Je mailcontact loopt via e-mail. Uiteraard is hier hosting vereist.

UNIEK E-MAILADRES

Zoals eerder vermeld, is het registeren van een domeinnaam belangrijk bij het opzetten van een website en emailgebruik. Een domeinnaam is een unieke naam voor je internetadres en verwijst naar je IP-adres. Omdat een IP-adres uit een reeks cijfers bestaat en daardoor lastig is om te onthouden, zijn domeinnamen in het leven geroepen. Niet alleen voor een website is het aanvragen van een domeinnaam nodig, ook voor een persoonlijk en uniek e-mailadres is domeinregistratie van belang!

EEN GOEDWERKENDE E-MAIL IS BELANGRIJK

Simpelweg kiezen voor de goedkoopste webhoster klinkt aantrekkelijk, maar er zijn meer factoren die minstens zo belangrijk zijn bij het maken van een goede keuze. Denk daarbij aan de kwaliteit en snelheid van de server. Een website die niet snel laadt en e-mail dat niet goed werkt is voor veel bezoekers namelijk een grote ergernis. Let dus niet alleen op de prijs, maar ook op de service bij de selectie van je webhoster. Bij Goldies Online ontzorgen we de klant. Van e-mail tot aan domeinregistratie, wij regelen het voor je.

Onlinepakket: Domeinnaam, E-mail, Hosting e.d.:

Goldies Online regelt uw domeinnaam, hosting, email, onderhoud & updates probleemloos. Hosting vindt bij ons plaats op basis van 'fair use policy'. Dit houdt in dat bij normaal gebruik je website altijd naar behoren werkt, update is en je geen last hebt van beperkingen. De werkzaamheden die we voor je regelen zijn o.a.:

 • Volledige ontzorging; alles wat ingesteld moet worden op de server wordt voor je geregeld;
 • Schijfruimte is afhankelijk van je websitetype (Budget, Budget Pro of Maatwerk);
 • Standaard spam- en virusfilter (uitgebreide versie is ook mogelijk);
 • IMAP mailboxen mogelijk;
 • POP3 mailboxen op basis van fair use policy (worden voor je aangemaakt);
 • Dataverkeer op basis van faire use policy;
 • Verzorging aanschaf van uw domeinnaam.nl, .com of .eu € 17,50;
 • Tarief hosting bij Budget en Budget Pro website is € 6,95 p.m.;
 • Tarief hosting bij Maatwerk website is € 8,95 p.m.;
 • Het tarief voor 'onderhoud, updates & email' bij Budget en Budget Pro website is € 7,95 p.m.;
 • Het tarief voor 'onderhoud, updates & email' bij Maatwerk website is € 9,95 p.m.;
 • Tarief SSL Certificaat / websitebeveiliging is € 71,40 p.j.

Hosting regelen via Goldies Online?


Vrijblijvend advies