Responsive website

Één website geschikt voor desktop, tablet en smartphone.


Het web verandert. Surfte je vroeger alleen met een desktopcomputer, tegenwoordig bekijkt iedereen websites ook via een tablet of mobiele telefoon. Apparaten met allemaal verschillende formaten beeldschermen waarop websites, alleen gemaakt voor desktop- vaak slecht leesbaar zijn. Je kunt een aparte mobiele website laten maken om dit probleem op te lossen, maar er is een alles-in-1-oplossing.

Responsive is één website geschikt voor desktop, tablet en smartphone. Met deze techniek maak je één website, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte. Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de site bekijkt.

parallax background

Een optimaal resultaat!


Vooruitstrevend in techniek en eye-catching in ontwerp! Of je nu een simpele of uitgebreide website wilt laten maken, hoger in google scoren (SEO), de conversies op jouw website verhogen (bijvoorbeeld het aantal verkopen of offerte aan laten vragen) of een eigen webshop beginnen? Met ons creatieve team en uitgebreide ervaring staan wij voor je klaar! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een responsive website?


Bijna 80% van de Nederlanders bezit een smartphone en ruim 60% heeft een tablet. Je website wordt dus steeds meer bezocht door mobiele bezoekers. Met responsive webdesign zorg je ervoor dat ook deze bezoekers een optimale gebruikerservaring krijgen.

Wat heb je aan een responsive website?
Bezoekerspercentages vanaf tablets en smartphones stijgen nog steeds. Hoe kleiner het schermformaat, hoe moeilijker het is om met jouw ‘grote website’ om te gaan. Door de website aan te passen aan het schermformaat van het apparaat, wordt de inhoud beter leesbaar en wordt je website in zijn geheel dus gebruiksvriendelijker.

  • “Vers en verantwoord snacken doe je bij Eetpunt ‘ t Plein. Dankzij Goldies Online hebben weer een website waar we trots op kunnen zijn. Dankzij de Facebook-plugin op onze website is het delen van het laatste nieuws voor ons nog makkelijker geworden. Ook het bijhouden van onze website is veel eenvoudiger dan voorheen. Samenwerken met Goldies Online was aangenaam; de medewerkers zijn nagenoeg 24/7 bereikbaar en nemen de tijd om iedere vraag om te zetten in een passende oplossing!"
  • “Adviesbureau Dekker Engineering is er voor advies bij steigers, hulpconstructies en diverse ondersteuningen om de veiligheid bij gebruik te waarborgen. Vindbaarheid is tegenwoordig steeds belangrijker bij het werven van klanten. Onze oude website was niet meer van deze tijd! Goldies Online realiseerde een nieuwe website en maakte het eveneens mogelijk om deze vanaf verschillende apparaten te bekijken, zoals een tablet of mobiele telefoon. Gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk! Dankzij het eenvoudige Wordpress CMS kunnen we zelf eenvoudig onze website bijhouden, zodat wij content kunnen delen met onze klanten. Bij Goldies Online werd goed naar mijn wensen geluisterd en werden aanpassingen uitgevoerd tot ik 100% tevreden was. Echt maatwerk!”
  • “Verhuur, onderhoud en reparatie van auto’s; bij Never Varies Carrental bieden we een ruim dienstenpakket aan tegen uiteenlopende budgetten. Goldies Online hoorde onze wensen aan en ging hier mee aan de slag; vakkundig en to-the-point. Onze klanten staan bij ons centraal en Goldies Online heeft dit vertaald naar een nieuwe corporate identity. Het resultaat? Een technische sterke website waarin snelheid en automotive centraal staan. Klanten weten ons online sneller te vinden en we zijn in staat om eenvoudig onze website bij te houden. Kortom; een website waar wij als bedrijf trots op zijn!”

Nieuwsgierig naar jouw website?


Vraag een offerte aan