Hosting

Wat is hosting?


Wil je beginnen met een website? Er zijn dan drie dingen nodig om te beginnen. Je hebt allereerst een domeinnaam nodig waarmee bezoekers jou kunnen vinden. Ook het ontwikkelen van de website is uiteraard van belang. Een derde onderdeel is de webhosting. Hosting is het huren van opslag en geheugen van een zeer krachtige computer, ook wel een server genoemd. De server is altijd verbonden met het internet, waardoor je website op iéder moment te bezoeken is. Ook zorgt de webhoster ervoor dat de website snel draait en altijd blijft werken door het uitvoeren van nieuwe updates.


WANNEER HEB JE HOSTING NODIG?

Bij het opzetten van je eigen website heb je een webhoster nodig. Door de webhosting wordt je website online geplaatst en is deze via een unieke domeinnaam voor iedereen te bezoeken. Ook wanneer je e-mails wilt versturen vanuit een eigen domeinnaam is hosting vereist.

DOMEINREGISTRATIE

Zoals eerder vermeld, is het registeren van een domeinnaam eveneens belangrijk bij het opzetten van een website. Een domeinnaam is een unieke naam voor je internetadres en verwijst naar je IP-adres. Omdat een IP-adres uit een reeks cijfers bestaat en daardoor lastig is om te onthouden, zijn domeinnamen in het leven geroepen. Niet alleen voor een website is het aanvragen van een domeinnaam nodig, ook voor een persoonlijk e-mailadres is domeinregistratie van belang!

WAT ZIJN DE REDENEN VOOR HOSTING

Simpelweg kiezen voor de goedkoopste webhoster klinkt aantrekkelijk, maar er zijn meer factoren die minstens zo belangrijk zijn bij het maken van een goede keuze. Denk daarbij aan de kwaliteit en snelheid van de server. Een website die niet snel laadt is voor veel bezoekers namelijk een grote ergernis. De consequentie? Bezoekers verlaten je website voortijdig, met mogelijk omzetverlies tot gevolg. Let dus niet alleen op de prijs, maar ook op de service bij de selectie van je webhoster. Bij Goldies Online ontzorgen we de klant. Van e-mail tot aan domeinregistratie, wij regelen het voor je.

Tarief: Hostingpakket

Hosting vindt bij ons plaats op basis van 'fair use policy'. Dit houdt in dat bij normaal gebruik je website altijd naar behoren werkt en je geen last hebt van beperkingen. Het hostingpakket ziet er als volgt uit:

  • Volledige ontzorging; alles wat ingesteld moet worden op de server wordt voor je geregeld;
  • Schijfruimte is afhankelijk van je websitetype (Budget, Maatwerk);
  • Standaard spam- en virusfilter (uitgebreide versie is ook mogelijk);
  • PHP 7.x;
  • Server geplaatst in Nederlands datacenter met snelle opslagapparatuur;
  • IMAP mailboxen mogelijk;
  • POP3 mailboxen op basis van fair use policy (worden voor je aangemaakt);
  • Dataverkeer op basis van faire use policy;
  • Tarief hosting bij Budget website en Budget Pro website v.a. €6,50,- p.m.;

Weten hoe we jouw website hosten?


Vrijblijvend advies
Opdrachtgevers aan het woord